ΜΟΥΣΟΥΝΙΤΣΑ


Μετάβαση στο περιεχόμενο

IATREIO

ΣΧΟΛΕΙΟ

Το χωριό μας είναι ένα μικρό ορεινό χωριό (στους πρόποδες των Βαρδουσίων) με ελάχιστους πόρους εσόδων ,(40 λεπτά μακριά απο το Λιδωρίκι ,100 λεπτά απο την Λαμία ,80 λεπτά απο την Άμφισσα ) που βασίζεται στον θεσμό του Αγροτικού Ιατρού. Όμως δεν υπήρχε αίθουσα για την εξέταση απο τον γιατρό των ασθενών συγχωριανών μας .
-Έτσι επειδή το παλιό σχολείο δεν λειτουργούσε λόγω έλλειψης παιδιών ,αποφασίσαμε και μετατρέψαμε την μία αίθουσα του παλιού σχολείου σε ιατρείο φέρνοντας και τον κατάλληλο εξοπλισμό
-Έτσι προσπαθήσαμε και προσπαθούμε όλοι μαζί ενωμένοι να εμπλουτίζουμε συνεχώς και να συντηρούμετο μικρό μας Ιατρείο που φτιάξαμε ,που δημιουργήσαμε όλοι μαζί .
-Το όνειρο των παλιών συγχωριανών μας για ένα μικρό ιατρείο στο χωριό στο οποίο θα μπορούσαν να εξεταστούν από τον γιατρό σαν άνθρωποι ….(όχι όπως παλιά εξέταση στα καφενεία και στον δρόμο) …έγινε πραγματικότητα.
- Υποσχόμαστε ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και στο μέλλον και ότι θα συνισφέρει ο καθένας μας με όποιον τρόπο μπορεί ,και ίσως και στο μέλλον να έχουμε και τηλειατρική απο την Μουσουνίτσα .
-Ευχαριστούμε τον σημερινό πάρεδρο (πρόεδρο) τού Τοπικού Συμβουλίου της κοινότητας Κο Ιωάννη Σαρλή, και το
Τ.Σ για όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνει για την καλή λειτουργία ,για την συντήρηση,για τον εμπλουτισμότου ιατρείου.... κλπ


ΜΟΥΣΟΥΝΙΤΣΑ | mousounitsa@gmail.com

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού