ΜΟΥΣΟΥΝΙΤΣΑ


Μετάβαση στο περιεχόμενο

LAOGRAFIKO MOUSEIO

ΣΧΟΛΕΙΟ

ΦΩΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


Μια εικόνα 1000 λέξεις
Έντεκα εικόνες..........11000 λέξεις

Το χωριό μας είναι ένα μικρό ορεινό χωριό με ελάχιστους πόρους εσόδων.Γι αυτό μετατρέποντας την μία αίθουσα του παλιού σχολείου προσπαθήσαμε & προσπαθούμε όλοι μαζί ενωμένοι να εμπλουτίζουμε συνεχώς με νέα εκθέματατο μικρό Λαογραφικό μουσείο που φτιάξαμε ,που δημιουργήσαμε όλοι μαζί .
-Το όνειρο των παλιών συγχωριανών μας για ένα μικρό μουσείο στο οποίο οι νεώτεροι να βλέπουν την ιστορία του χωριού μας ,τις οικογένειες ,τις φωτογραφίες απο τις διάφορες προηγούμενες περιόδους ...τα προσωπικά εργαλεία και αντικείμενα .....που αυτοί χρησιμοποιούσαν κλπ έγινε πραγματικότητα.
- Υποσχόμαστε ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και στο μέλλον και θα συνισφέρει ο καθένας μας με όποιον τρόπο μπορεί .
-Ευχαριστούμε τον σημερινό πάρεδρο (πρόεδρο) τού Τοπικού Συμβουλίου της κοινότητας Κο Ιωάννη Σαρλή, και το Τ.Σ για όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνει για την καλή λειτουργία ,για την συντήρηση,για τον εμπλουτισμό με νέα εκθέματα του μουσείου.... κλπΜΟΥΣΟΥΝΙΤΣΑ | mousounitsa@gmail.com

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού